Fritids

Morgonfritids: På Glaskulan 6.30-8.20 (frukost kl. 7.30 i matsalen)

Fritids: 13.30-17.30 (mellanmål ca kl. 14-15 )

I slutet av dagen, ca kl. 16.30 samlas alla  barn på Stenkulan!

Kläder: Ditt barn behöver extrakläder, regnkläder, stövlar och varma kläder till hösten/vintern!

Lämning/hämtning:När du lämnar ditt barn är det viktigt att meddela personalen innan du går. Meddela i förväg om någon annan än du som förälder ska hämta ditt barn. Se till att barnet sagt ”Hejdå” till personal innan ni lämnar skolan. Det tar en liten stund för ditt barn att städa efter sig innan det går hem.

Tänk på att: Ditt barn beviljas endast fritids om båda föräldrarna är sysselsatta med jobb eller studier. Håll därför fritidspersonal uppmärksamma om eventuella ändringar. I vissa fall görs undantag för särskilda behov.

Ett barn som är beviljat fritids ska endast vara på fritids under de tider föräldrarna arbetar/studerar plus skälig restid till och från jobbet/skolan.

Om du har frågor om fritids kan du antingen vända dig till fritidspersonalen eller rektorerna.

Klicka här om du vill läsa mer om fritidshemmens uppdrag.